„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+9.4 °C
neliels lietus

„DU/Ezerzeme” izcīna bronzu

Daugavpils komanda „DU/Ezerzeme” Latvijas volejbola čempionātā cīņu par trešo vietu pagarināja līdz trim spēlēm. Uzvarētājs tika noskaidrots sērijā līdz divām uzvarām. „Limbaži” uzvarēja pirmajā spēlē, daugavpilieši savā laukumā izlīdzināja rezultātu, bet 14. aprīlī Daugavpilī bija jānoskaidro čempionāta bronzas medaļu ieguvēji.

„DU/Ezerzeme” volejbolisti uzvarēja pirmajos divos setos – 25:21 un 25:21. Jāpiebilst, ka otrajā partijā sanāca aizķeršanās. „Limbažu” treneris pieļāva kļūdu -- neierakstīja pieteikumā vienu no spēlētājiem, savukārt sekretāre nepaziņoja tiesnešiem, ka pieteikumā nav šāda spēlētāja un šajā spēlē viņš nedrīkst doties laukumā. Rezultātā, lai visu noskaidrotu, bija nepieciešamas aptuveni divdesmit minūtes.

Taču šī piespiedu pauze netraucēja Daugavpils komandai uzvarēt setā. Tiesa, trešajā partijā uzvarēja viesi – 23:25. Tādējādi spēles iznākums izšķīrās ceturtajā partijā, kurā nervozā cīņā „DU/Ezerzeme” volejbolistiem izdevās vērst situāciju sev par labu, -- 31:29 un izcīnīt bronzas medaļas.