„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+0.5 °C
neliels sniegs

Pilsētā aizturēja agresīvu braucēju

10. aprīlī neilgi pirms pulksten diviem naktī Daugavpils pašvaldības policijas videonovērošanas nodaļas darbinieku uzmanību piesaistīja kādas personas uzvedība vienā no pilsētas mikrorajoniem. Sieviete, kuras uzvedība liecināja par iespējamu atrašanos reibuma stāvoklī, iesēdās transportlīdzeklī un uzsāka braukšanu. Transportlīdzeklis tika vadīts, vairākkārt pārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus, iebraucot pretējā braukšanas joslā, arī gandrīz notriecot brauktuvi šķērsojošu personu, un visbeidzot novietots uz tramvaja sliedēm.

Informācija par notiekošo, kā arī transportlīdzekļa vadītājas apraksts nekavējoties tika nodots tuvākajai pašvaldības policijas mobilajai patruļgrupai, kura pāris minūšu laikā ieradās notikuma vietā. Ieraugot policijas tuvošanos, transportlīdzekļa vadītāja metās bēgt, bet tika panākta un aizturēta. Sieviete pretojās policijas likumīgajām prasībām. Skaidrojot notikušā apstākļus, pašvaldības policijas darbiniekiem radās pamatotas aizdomas, ka transportlīdzekļa vadītāja ir sēdusies pie stūres reibumā. Uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts policijas pārstāvji un autovadītāja nodota policijas darbiniekiem tālāko procesuālo darbību īstenošanai.