„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+5.3 °C
apmācies

Daugavpils dome par 161 000 eiro iegādāsies autotransportu

Daugavpils dome nolēmusi Pašvaldību aizņēmumu un galvojumu kontroles un pārraudzības padomē lūgt atļauju ņemt Valsts kasē 120 989 eiro ilgtermiņa aizņēmumu transportlīdzekļu -- trīs mikroautobusu un vieglās automašīnas iegādei pašvaldības iestāžu vajadzībām.

Līdzfinansējumu autotransporta iegādei -- 40 330 eiro, Daugavpils pašvaldība paredzējusi savā šī gada budžetā.

Daugavpils pensionāru sociālās apkalpošanas teritoriālā centra vajadzībām plānots iegādāties mikroautobusu Renault Master, Kultūras pārvaldes vajadzībām – mikroautobusu Volkswagen Combi, bet Sociālā dienesta vajadzībām – specializēto mikroautobusu Renault Trafic. Savukārt Daugavpils domes vajadzībām plānots iegādāties vieglo automašīnu Volkswagen Passat.

Aizņēmumu plānots ņemt uz septiņiem gadiem ar Valsts kases noteikto procentu likmi. To izņemt plānots 2019. gadā. Atmaksāt aizņēmuma pamatsummu paredzēts, sākot no 2020. gada marta. Aizņēmuma atmaksu pašvaldība garantējusi, paredzot tā atmaksāšanai nepieciešamos līdzekļus pašvaldības turpmāko gadu budžetā.