„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+9.8 °C
daļēji mākoņains

„Jaunības” juniori atkal līderi

20. aprīlī Daugavpilī sākās Baltijas spīdveja līgas otrā sezona. Tās ir junioru komandu sacensības, kurās piedalās Somijas, Krievijas, Igaunijas un Latvijas komandas. Jāatzīmē, ka Latvijas jaunajiem spīdvejistiem tā ir iespēja gūt sacensību pieredzi, lai turpmāk varētu startēt SK „Lokomotīve” sastāvā.

Šajās sacīkstēs uzvarēja pagājušā gada čempione – komanda „Jaunība” (Daugavpils). Tajā startē sportisti, kuri vēl nav iekļauti „Lokomotīves” pamatsastāvā, taču, piedaloties šādās sacensībās, ir iespēja pierādīt savu konkurētspēju.

Līgā ir vēl viens Latvijas klubs – Rīgas „Auseklis”. Arī tā dalībnieki ar laiku varētu pārstāvēt „Lokomotīvi”. Turklāt šogad rīdzinieki startēs arī Somijas čempionātā.

Pirmajā posmā pārliecinoši uzvarēja Daugavpils spīdvejisti, otrajā vietā – rīdzinieki, trešajā vietā – Somijas komanda „Ankkurit”.