„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 10. maijs
Piektdiena
Maija, Paija
+8.5 °C
apmācies

Par siltumu pārmaksāti trīs miljoni eiro RU

Sakarā ar augstajām kurināmā – dabasgāzes iepirkuma cenām un augsto siltumenerģijas tarifu, aizvadītajā gadā starpapkures un apkures sezonā Daugavpilī lietotāji par patērēto siltumenerģiju pārmaksājuši aptuveni trīs miljonus eiro, Daugavpils domes preses konferencē žurnālistiem atzina domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš.

Savukārt privātie siltumenerģijas piegādātāji, kas pārdod PAS “Daugavpils siltumtīkli” siltumenerģiju par cenu, kas ir piesaistīta siltumtarifam, šajā laikā papildus ir nopelnījuši 1,5 miljonus eiro.

Tā kā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija ir apstiprinājusi PAS “Daugavpils siltumtīkli” iesniegto jauno siltumenerģijas tarifu, jau nākamnedēļ, no 1. maija, stāsies spēkā samazinātais siltumtarifs -- 44,59 eiro par megavatstundu (eiro/MWh). Pērn starpapkures sezonā vidējais siltumenerģijas tarifs bija 55,82 eiro/MWh.

Visu rakstu lasiet 26. aprīļa numurā.