„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 5. maijs
Svētdiena
Ģederts, Ģirts
+19.6 °C
apmācies

Bebrenē Lieldienas svinēja ar Zirgu dienu

  1. aprīlī bebrenieši Lieldienas ieskandināja ar svētkiem „Zirgu diena 2019”.

Panašķojušies ar dvietietes Daces Stapkevičas sarūpēto mājas saldējumu, sportisti devās uz zirgu izjādes laukumu, kas bija izrotāts ar krāsainām šķēršļu konstrukcijām. Sacensību rīkotāja Ellada Kazašvili, galvenais tiesnesis Ibrahims Vaskovs un tiesnese Olga Korolenko izveidoja trīs maršrutus. Pirmajā uzvarēja mājiniece Anna Marija Arcihovska ar 6 gadus veco zirgu Grafiku, kuram tas bija pirmais starts. Jaunākajai dalībniecei bebrenietei Diānai Kazašvili (6 gadi) un ponijam Kakaviusam ir 2. vieta, bet viešņām Karīnai Davidovai (Pļaviņu novads) un Evitai Jansonei (Krustpils novads) -- dalītā 3.--4. vieta.

Otrajā maršrutā zelta godalga piešķirta Dāvim Jāsim (Jēkabpils novads), sudrabs -- bebrenietei Lāsmai Cibiņai, kura startēja ar 20 gadus veco Vikāru, bet bronzas medaļa -- Evitai Jansonei no Krustpils novada.

Visu rakstu lasiet 26. aprīļa numurā.