„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+3.9 °C
apmācies

Daugavpilī pulcējās uzņēmēji no visas Latgales RU

Daugavpilī norisinājās ikgadējās Uzņēmēju dienas. Pilsētas iedzīvotājiem un viesiem divas dienas bija iespēja iepazīties ar Latgales uzņēmēju sasniegumiem, kā arī uzzināt darba iekārtošanās un izglītības iespējas reģionā.

Uzņēmēju dienas rīkoja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera un Latgales plānošanas reģions sadarbībā ar Daugavpils domi. Pašvaldības priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš uzsvēra, ka šāds pasākums – tā ir lieliska iespēja vietējiem uzņēmējiem parādīt sevi, iepazīties ar kolēģu sasniegumiem, rast jaunas idejas vai jaunus biznesa partnerus.

Pasākumā varēja sastapt visu Latgales novadu pārstāvjus. Piemēram, Aiga Jansone no Balviem iesākusi uzņēmējdarbību pavisam nesen, taču nolēma nelaist garām iespēju parādīt savus izstrādājumus plašākai publikai un atveda pašas darināto apģērbu kolekciju. „Pēc specialitātes esmu apģērbu dizainere un vēlos strādāt šajā jomā,” saka Aiga, „turklāt šāds pasākums ir brīnišķīga iespēja parādīt savus izstrādājumus.” Ar viņu vienisprātis ir Andris Višņevskis no Viļānu novada: „Mazai mājas ražotnei šī ir lieliska iespēja pastāstīt par sevi un atrast jaunus klientus.”

 

Visu rakstu lasiet 14. maija numrā.