„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+5.9 °C
daļēji mākoņains

„Daugavpils” veiksmīgi sāk otro apli

„Daugavpils” futbolisti veiksmīgi uzsāka Latvijas futbola virslīgas otro apli. Arī šoreiz daugavpilieši pieveica  klubu „Metta/LU”, tikai izbraukumā. Rezultāts minimāls – 1:0. Tādējādi, pateicoties Naisira gūtajiem vārtiem, komanda izcīnīja trīs punktus.

Pēc tam tika gūta uzvara savā laukumā spēlē ar „Valmieru” (1:0) – „Daugavpils” revanšējās par zaudējumu pirmajā aplī. Savukārt šajā kārtā daugavpilieši atpūšas. Nākamā spēle notiks 18. maijā Daugavpilī ar FK „Rīga”. Būs redzams, vai atpūta komandai nākusi par labu un vai „Daugavpils” spēs uzturēt čempionāta sākumā uzņemto tempu.

Pašlaik „Daugavpils” futbolisti, kuras sastāvā nav slavenu spēlētāju, darbojas aktīvi un nebūt nav „peramie zēni”, kuri no pirmās līgas pārgājuši pieaugušo komandu grupā. Pirmajā aplī daugavpilieši godam cīnījās ar visiem bez izņēmuma, taču kaut kur pietrūka veiksmes, pacietības, taču uzvaras gribas trūkumu komandai nedrīkst pārmest. Pagaidām ar 16 punktiem „Daugavpils” atrodas trešajā vietā.