„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.6 °C
neliels lietus

„Daugavpili” nobīda uz ceturto vietu

Latvijas futbola virslīgā aizvadītas divpadsmitās kārtas spēles. „Daugavpils” tajā nepiedalījās, taču pirms pārtraukuma atradās ceturtajā vietā. Taču daugavpilieši tika nobīdīti uz  ceturto vietu pēc „Valmieras” uzvaras spēlē ar „Rīgu” – 1:0.

Vidzemnieki atgriezušies trešajā pozīcijā, taču „Daugavpils”, gaidot nākamo kārtu, netaisās samazināt tempu. 18. maijā trīspadsmitajā kārtā latgalieši savā laukumā tiksies ar komandu „Rīga” – pašreizējo čempioni. Jāpiebilst, ka rīdzinieki spēlē ar „Valmieru” piedzīvoja trešo zaudējumu sezonā. Pirmajā  aplī galvaspilsētas komanda pieveica „Daugavpili” ar rezultātu 1:0.

Kluba „Rīga” sastāvā spēlē ar „Valmieru” visu spēli laukumā bija aizsargs Antons Černomordijs. Savukārt Vladislavs Fjodorovs devās laukumā 59. minūtē.

„Jelgava” un RFS cīnījās neizšķirti – 0:0. Zemgales komandā uz rezervistu soliņa palika Vladislavs Kurakins un Viktors Litvinskis.

„Spartaks” kompensācijas laikā pieveica „Liepāju” – 1:0, tagad kurzemnieki atrodas pēdējā vietā.

„Metta/LU” izcīnīja trešo uzvaru sezonā – šoreiz tika pieveikta „Ventspils” (2:1). Kurzemes komandā 90 minūtes laukumā bija Dmitrijs Litvinskis.