„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
daļēji mākoņains

„Daugavpils” zaudē čempioniem

„Daugavpilij” neizdevās revanšēties spēlē ar pašreizējiem Latvijas čempioniem futbolā – komandas „Rīga” futbolistiem. Pirmajā aplī daugavpilieši piekāpās „Rīgai” ar rezultātu 0:1. Aizvadītajās brīvdienās latgalieši nespēja izrādīt pretsparu viesiem un zaudēja ar rezultātu 0:3.

Diemžēl rīdziniekiem bija acīmredzams pārsvars. Čempioni izdarīja spiedienu galvenokārt pa kreiso malu un devītajā minūtē „Daugavpils” aizsardzība tika uzlauzta. Pēc tam Daņilas Kučera sargātajos vārtos ielidoja vēl divas bumbas.

Rīdzinieki dominēja, savukārt daugavpilieši centās, turējās pretī, meklēja variantus. Vugaram Askerovam bija iespēja samazināt rezultātu starpību, taču viņam tas neizdevās.

Spēles rezultāts liecina, ka mājinieku pretinieki bija galvastiesu pārāki. Tādējādi tagad „Rīgai” un RFS ir vienāds punktu skaits.

Galvaspilsētas komandām ir 25 punkti, trešajā vietā „Valmiera” – 18, savukārt „Daugavpils” ar 16 punktiem atrodas ceturtajā vietā.