„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.2 °C
apmācies

„Lidl” lielveikala būvniecība varētu sākties nākamgad

Būvniecības darbi Daugavpilī uz zemes gabala pie 18. novembra un Grodņas ielas krustojuma, vietā, kur kādreiz atradās novārtā pamesta bērnudārza ēka, varētu sākties nākamgad, „Latgales Laikam” pieļāva Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Igors Prelatovs.

“Precīzs būvdarbu sākuma datums nav zināms, taču, ņemot tehnoloģiskās nianses, nepieciešamību veikt sagatavošanas un zemes blietēšanas darbus, domāju, ka būvdarbi varētu sākties nākamgad,” atzina Prelatovs.

Savukārt Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš norādīja, ka veikt būvniecību šajā vietā ir iecerējis Vācijas tirdzniecības tīkls „Lidl”.

Pirms vairākiem mēnešiem uz zemes gabala pie 18. novembra un Grodņas ielas krustojuma tika nojauktas novārtā pamestās ēkas. Informācija par to, ka Vācijas tirdzniecības tīkls „Lidl” ir iegādājies pilsētā zemes gabalu, iepriekš bija parādījusies arī sociālajos tīklos.