„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+3.2 °C
apmācies

Valsts policija rīkos labdarības koncertu Daugavpilī

3. jūnijā pl. 18.00 Daugavpils Latviešu kultūras centrā notiks koncerts, kas ir viens no Valsts policijas koledžas rīkotās labdarības koncertu tūres pasākumiem. Koncerta laikā tiks vākti ziedojumi četrgadīgajai Sabīnei, lai viņa nākotnē pati varētu pārvietoties un pati par sevi parūpēties. Meitenei ir jāturpina reitterapijas nodarbības, kas jau iepriekš uzrādījušas labus rezultātus meitenītes attīstībā. Reitterapijas nodarbību apmeklēšanai vēl ir jāsavāc 178 eiro.

Valsts policijas koledža sadarbībā ar VP amatpersonām un labdarības organizāciju Ziedot.lv pirmo reizi rīko šādu labdarības pasākumu, lai palīdzētu bērniem apmeklēt procedūras un nodarbības, lai uzlabotu veselību un dzīves kvalitāti.

Labdarības koncerttūre sāksies jau 27. maijā un notiks piecās Latvijas pilsētās, pārstāvot piecus Latvijas reģionus. Koncertu laikā savāktie ziedojumi tiks novirzīti sešiem bērniņiem – katrs bērns dzīvo attiecīgajā Latvijas reģionā.

Labdarības koncertos piedalīsies Valsts policijas amatpersonas – Alise Ozola, Anita Fišere, Uldis Dārznieks, Tālis Lukjanskis, Andris Osītis un Ansis Zanders, kā arī policistu draugi – Kristīne Šomase, Jelgavas popkoris un popgrupa „Noslēpums”, kā arī savu reģionu pārstāvēs arī mūzikas zvaigznes, kuru vārdi tiks atklāti, tuvojoties koncertiem.

Koncertu laikā ziedojumus būs iespējams ievietot speciālā aizzīmogotā "Ziedot.lv" ziedojumu kastītē, tāpat iespējams veikt arī bezskaidras naudas ziedojumus mājaslapā – www.ziedot.lv. Gadījumā, ja kādā no pieciem labdarības koncertiem savāktie ziedojumi sasniegs lielāku summu kā nepieciešams, tad šī nauda tiks novirzīta pārējiem bērniem, kuriem vēl jāsavāc līdzekļi veselības uzlabošanai.

Pirms pasākuma būs arī iespēja iepazīties ar Valsts policijas dienesta transportlīdzekli.