„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+5.8 °C
apmācies

Maksas stāvvietu stadionā pie sporta skolas pagaidām nebūvēs

Jautājums par tenisa kortu un sporta laukuma nojaukšanu pie sporta skolas Kandavas ielā pagaidām nav aktuāls, “Latgales Laikam” pastāstīja Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieks Igors Prelatovs.

Pirms pāris mēnešiem jautājums par zemes gabalu Kandavas ielā blakus sporta skolai izmantošanu tika skatīts Daugavpils domes Pilsētbūvniecības un vides komisijā. 2007. gadā ar Daugavpils domes lēmumu minētais zemes gabals tika iznomāts. Sākotnēji tas bija domāts daudzstāvu māju kompleksa būvniecībai, bet pašlaik realizēt šo projektu nav finansiāli iespējams. Pēc tam tika apsvērta iespēja uz minētā zemesgabala ierīkot stāvlaukumu. Patlaban tur ir izbūvēta būdiņa.

Pilsētbūvniecības un vides komisija ir pieņēmusi lēmumu, kurš paredz, ka zemes gabala īpašniekiem gada laikā ir jārod jauna vīzija minētā zemesgabala izmantošanai, jāpārstrādā detālplānojums un atkārtoti jāiesniedz izskatīšanai.