„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+2.3 °C
nedaudz mākoņains

Sākušies būvdarbi uz robežas Silenē un Pāterniekos

VID

Jūnija sākumā VAS “Valsts nekustamie īpašumi” vadībā ir uzsākti būvniecības darbi robežšķērsošanas vietās (RŠV) „Silene” un „Pāternieki”, kas turpināsies līdz 2019. gada beigām. Izmaiņas satiksmes organizācijā neitrālās zonas pārbūves darbu laikā var ietekmēt RŠV caurlaidību.

Neitrālajā zonā, kas atrodas starp Latvijas un Baltkrievijas robežšķērsošanas vietām, tiks veikta pārbūve, lai uzlabotu satiksmes organizācijas risinājumu transportlīdzekļiem un izveidotu drošu robežas šķērsošanas iespēju gājējiem. Papildus plānots modernizēt arī perimetra apsardzes sistēmu, videonovērošanas sistēmu, elektroniskos satiksmes organizācijas informatīvos paneļus un transportlīdzekļu piespiedu apstādināšanas iekārtas.

Satiksmes organizēšanai būvniecības darbu laikā RŠV “Silene” un RŠV “Pāternieki” papildus uzstādītas pagaidu ceļa zīmes.

Infrastruktūras modernizācijas darbi abās RŠV tiek veikti, īstenojot Latvijas—Lietuvas--Baltkrievijas pārrobežu sadarbības programmas projektus. 

Plašāka informācija pieejama VAS “Valsts nekustamie īpašumi” mājaslapā.

Atgādinām, ka aktuālā informācija par transportlīdzekļu rindām un paredzamo gaidīšanas ilgumu ir pieejama VID tīmekļa vietnē, sadaļā Muita > Automobiļu rindas uz robežas.