„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+4.1 °C
nedaudz mākoņains

Jūlijā Daugavpilī norisināsies “Ghetto Football”

6. jūlijā Daugavpilī, Vienības laukumā, norisināsies “Ghetto Football” maratons 12 stundu garumā, kurā, izņemot dažāda līmeņa un vecuma sportistus, piedalīsies arī daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki, tostarp aktieri, mūziķi un pašvaldības vadības pārstāvji, “Latgales Laiku” informēja “Ghetto Games” kustības līderis  Raimonds Elbakjans.

Pasākumā paredzēta arī pašvaldības pārstāvju komandas un mediju komandas spēle. Paralēli “Ghetto Football” norisināsies arī “Ghetto Basket” turnīrs, kā arī starptautisks “3x3” basketbola satelītturnīrs, kurā būs pārstāvētas desmit valstu komandas. Ieplānotas arī “Tautas spēka” sacensības, kuru nolikuma izstrāde pavisam drīz tiks pabeigta, un “Ghetto Dance” jeb ielu dejas, kurās vieni no favorītiem ir arī daugavpilieši. Labākie dejotāji sacensībās tiks noskaidroti pēc “battle” principa.

R. Elbakjans aicināja daugavpiliešus nekautrēties, veidot komandas, pieteikties sacensībām un uzspēlēt, jo sacensības būs dinamiskas, aizraujošas un interesantas. Sacensībām dalībnieki var pieteikties neatkarīgi no savas meistarības pakāpes, jo sacensības notiek dažādās vecuma grupās un atkarībā no meistarības.

Pasākuma gaitā paredzētas arī meistarklases. Skatītāji varēs izmēģināt savu varēšanu spēka trasē – pietupienos, preses vingrinājumos, spiešanā guļus un lekšanā uz kastes, kā arī sekot līdzi tam, kā sportiskajās aktivitātēs veicas dažādiem sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem.

Visu rakstu lasiet 2. jūlija numurā.