„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+10.7 °C
skaidrs laiks

Nav jaunu iekārtu – nebūs Jevgeņija Pļuščenko

daugavpils.lv

No 1. līdz 20. jūlijam Daugavpils ledus hallē bija ieplānoti Jevgeņija Pļuščenko daiļslidošanas akadēmijas (Maskava) jauno sportistu treniņi. Bija paredzētas arī meistarklases Daugavpils daiļslidotājiem un viņu treneriem, taču pašlaik olimpiskā čempiona ierašanās ir zem jautājuma zīmes.

Informāciju par J. Pļuščenko ierašanos visagrāk savos sociālajos tīklos izvietoja Daugavpils domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš. Viņš arī pēdējā preses konferencē atbildēja uz jautājumu par sportista vizīti. A. Elksniņš teica, ka jautājums joprojām ir atklāts, jo pašlaik ir sarežģījumi, kuri, iespējams, var kļūt par šķērsli J. Pļuščenko audzēkņu treniņiem Daugavpilī. Piemēram, jauna ledus lejamā mašīna pilsētai tiks piegādāta tikai janvārī.

Uz jautājumu, kā šajā gadījumā pašlaik, bez jaunās tehnikas, strādā ledus halle, atbildēja Sporta pārvaldes vadītājs Juris Stivriņš. „Ledus tiek uzliets ar veco iekārtu standarta režīmā un ledus halle strādā saskaņā ar plānu,” viņš paziņoja. Daugavpils dome tiešām plāno iegādāties ledus hallei jaunu tehniku, taču, saskaņā ar iepirkumu nosacījumiem, jauno ledus lejamo mašīnu nevarēs saņemt ātrāk kā 2020. gada janvārī.