„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Latvija gatavojas Eiropas U19 čempionātam

Daugavpilī un Ludzā notika Latvijas un Turcijas U19 telpu futbola izlases draudzības spēles. Latvijai šis ir sagatavošanās posms Eiropas U19 čempionātam, kurš norisināsies Rīgā no 8. līdz 14. septembrim. Latvija spēlēs vienā grupā ar Poliju, Portugāli un Krieviju.

5. jūlijā Latvijas izlase Daugavpilī cīnījās neizšķirti. Aktīvi iesākuši spēli, Latvijas futbolisti izvirzījās vadībā, -- 2:0, taču otrajā puslaikā nespēja nosargāt pārsvaru. Rezultātā neizšķirts – 3:3. Pēc sagatavotības līmeņa laukumā bija divas līdzvērtīgas komandas. Ņemot vērā jaunības maksimālismu un sagatavotību, komandas demonstrēja aizraujošu spēli, cīnoties ar pilnu atdevi.

Latvijas futbolisti, guvuši divus vārtus, neapstājās un centās meklēt variantus, lai nostiprinātu panākumu. Arī Turcijas komanda nepadevās un turpināja apdraudēt vārtus, meklējot savas iespējas, līdz panāca neizšķirtu.

Savukārt 7. jūlijā Ludzā Turcija uzvarēja ar rezultātu 0:6. Latvijas komanda beigās spēlēja bez vārtsarga, cenšoties glābt situāciju, taču tas nelīdzēja un Turcijas uzvarēja ar lielu pārsvaru.

Uz šīm spēlēm bija uzaicināti 15 futbolisti no septiņiem Latvijas klubiem, tostarp seši -- no Rēzeknes – Artūrs Meikulāns, Andrejs Iļjins, Edgars Tarakanovs, Grigorijs Cvetkovs, Ņikita Jelagovs, Žanuels Skopenko

Draudzības spēle. 2019. gada 5. jūlijs

Olimpiskais centrs. Daugavpils

Latvija U19 – Turcija U19 – 3:3 (2:0)

Vārti: Kovaļskis (6`), Skopenko (10`), Grīslis (30`) – Kesins (21`, 38`), Koksals (34`)

Pirmais tiesnesis – Dmitrijs Bogdanovs, otrais tiesnesis – Andrejs Makarovs

Skatītāji – 735