„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Remontdarbus vairākās mācību iestādēs plānots pabeigt līdz jaunajam mācību gadam

Remontu Valsts ģimnāzijā, Daugavpils 16. vidusskolā un 32. pirmsskolas izglītības iestādē plānots pabeigt līdz jaunā mācību gada sākumam, Daugavpils domes vadības preses konferencē žurnālistus informēja domes priekšsēdētāja vietnieks Igors Prelatovs.

Būvdarbu gaitā Daugavpils 13. vidusskolā atklājās, ka ir jānomaina pārseguma konstrukcija. Tādēļ tika pasūtīts būvprojekts un patlaban par to ir saņemts pozitīvs atzinums. Šonedēļ plānots parakstīt rīkojumu par iepirkumu komisijas izveidi, bet, vēlākais, nākamās nedēļas sākumā izsludināt iepirkumu papildu darbiem.

Uzsākti darbi arī vairākos ceļu projektos, kuri attiecas uz degradētajām zonām Spaļu ielā un iekraušanas laukumu Siguldas ielā. Tuvākajā laikā tiks noslēgts līgums par Marijas ielas pārbūvi pie Poļu pamatskolas.

Arī Poļu pamatskolā darbi rit pilnā sparā. Pašvaldība katru mēnesi risina jautājumu par apmaksu būvniekiem, jo kredīta līdzekļus no valsts kases šobrīd nav iespējams saņemt. Būvnieki solījuši, ka līdz 1. septembrim visi darbi būs pabeigti.

Paralēli šomēnes pašvaldība izskatīs iepirkumu darbiem Poļu skolas spora zālē. Izskatot finanšu piedāvājumus, tiek lolotas cerības iekļauties finansējumā, kuru Centrālā finanšu un līgumu aģentūra pusgadu bija iesaldējusi. Līdz novembra beigām darbus plānots pabeigt arī šajā objektā.