„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+5.9 °C
skaidrs laiks

Rihards Eigims ir gatavs nolikt deputāta mandātu

Daugavpils domes deputāts Rihards Eigims “Latgales laikam” pastāstīja, ka parakstījis dokumentu par gatavību nolikt deputāta mandātu un aicinājis līdzīgi rīkotie arī pārējos deputātus.

Šādi viņš rīkojies, jo uzskata, ka pašvaldības deputātiem divos gados tā arī nav izdevies sastrādāties.

“Savulaik daudz tika runāts par atkārtotām vēlēšanām, jo domē ievēlētie deputāti nespēja vienoties kopīgam darbam, un vairāku politisko spēku līderi arī pauda atbalstu šādam risinājumam. Mans pašreizējais piedāvājums, lai lieki netērētu nodokļu maksātāju naudu, jo atkārtotu vēlēšanu organizēšana ir dārgs prieks, ir visiem pašreizējiem deputātiem atteikties no saviem mandātiem, lai domē nāk nākamie cilvēki no sarakstiem un lai strādā jauna komanda. Varbūt viņiem veiksies labāk,” teica R. Eigims.

“Tagad daudzi deputāti runā, ka no visa notiekošā jau ir noguruši un viņiem viss ir apnicis, jo nav nekāda darba. Tajā pašā laikā visi runā, ka viņi grib strādāt. Tad kas viņiem ir liedzis strādāt šos divus gadus,” pauda neizpratni R. Eigims.

R. Eigims noliedza versiju, ka uz viņu ir ticis izdarīts spiediens vai piesolīti kādi materiālie labumi, lai viņš šādi rīkotos.