„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+9.0 °C
apmācies

Andrejam Elksniņam -- jauni vietnieki

Aizvadītajā nedēļā Daugavpils domes kārtējā sēdē tika ievēlēti jauni domes priekšsēdētāja vietnieki. Skatot papildus jautājumus, sākumā deputāti pieņēma zināšanai domes priekšsēdētāja pirmā vietnieka Igora Prelatova paziņojumu par atkāpšanos no domes priekšsēdētāja 1. vietnieka amata. Pēc tam sākās jaunu domes priekšsēdētāja vietnieku vēlēšanas.
Daugavpils domes priekšsēdētāja 1. vietnieka amatam tika izvirzīts un ar balsu vairākumu ievēlēts Jānis Lāčplēsis. Balsojumā J. Lāčplēsis ieguva 11 no 14 domes sēdē piedalījušos deputātu balsīm. Trīs balsošanas zīmes bija nederīgas. Ar līdzīgiem balsojumu rezultātiem par domes priekšsēdētāja vietnieku tika ievēlēts arī Igors Prelatovs un Jānis Dukšinskis.

Jaunievēlēto priekšsēdētāja vietnieku atbildības jomas, izvērtējot katra iepriekš paveikto, kā arī ņemot vērā katra personīgo darba un profesionālo pieredzi, domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš plāno noteikt ar savu rīkojumu.

 

Visu rakstu lasiet 30. jūlija numurā.