„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+2.2 °C
daļēji mākoņains

SK „Lokomotīve” saglabā vietu pirmajā līgā

Spīdveja klubs „Lokomotīve” noslēdza sezonu uz optimistiskas nots, jo izdevās izvairīties no papildu sacensībām un palikt pirmajā līgā. Pēdējās kārtas sacīkstes nebija izšķirošas ne Daugavpils klubam, ne pretiniekam – Tarnuvas klubam „Unia”. Vietu Polijas NICE līgā Latvijas komanda jau bija nodrošinājusi pirms cīņas Daugavpilī, jo pēdējā vietā esošā Lodzas "Ožel" savās šīs sezonas pēdējās sacīkstēs viesos ar 39:51 bija zaudējusi Ostruvas "Arged Malesa TZ" spīdvejistiem.

Tomēr, neskatoties uz to, ka Daugavpils un Tarnuvas komandai šīs sacensības bija vien formalitāte, tās izvērtās aizraujošas. Daugavpilieši uzvarēja ar rezultātu 48:42, pieliekot treknu punktu ne visai veiksmīgajai sezonai.

„Lokomotīves” treneris Nikolajs Kokins uzsvēra, ka aizvadītā sezona bija smaga. Galvenais iemesls – gandrīz visi spīdvejisti demonstrēja nestabilu sniegumu: „Neveiksmīgi startēja Vadims Tarasenko, jo īpaši mūsu trekā. Arī Kjastam Puodžukam nekas neizdevās, lai gan taisnības labad jāteic, ka viņš ieguldīja daudz pūļu, lai šosezon sasniegtu labus rezultātus, taču pievīla jaunie motociklu dzinēji. Oļegs Mihailovs, salīdzinājumā ar pagājušo sezonu, startēja nedaudz vājāk.”

Visu rakstu lasiet 6. augusta numurā.