„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
daļēji mākoņains

Tūrisma rallijs „Apceļo Daugavpils novadu”

Daugavpils novada pašvaldības aģentūra “TAKA” šogad organizē aizraujošu pasākumu ģimenēm, draugiem un kolēģiem -- tūrisma ralliju „Apceļo Daugavpils novadu”, kura maršruts neierastā veidā vedīs cauri Daugavpils novada Daugavas labā krasta tūrisma objektiem.

Piedalīties var ikviens interesents, kura rīcībā ir vieglā automašīna, busiņš, motocikls, velosipēds vai jebkurš cits transportlīdzeklis. Ātrumam nav nozīmes, jo tūrisma rallijs ir izklaides izbrauciens ar orientēšanos dabā, kur galvenais ir redzēt un iepazīt to, kas varbūt nedaudz piemirsies vai nav bijis pamanīts. Dalība pasākumā ir bez maksas.

24. augustā rallija dalībnieki tiks aicināti pulcēties un reģistrēties no pl. 10.30 līdz 11.00 Naujenes pagasta Juzefovas muižas parka stāvlaukumā. Pl. 11.30 tiks dots starts. Braucēji atgriežoties tiks sagaidīti pl. 15.30 un sumināti ap pl. 16.00 uz lielās skatuves. Pēc apbalvošanas rallija dalībniekiem būs iespēja uzkavēties Juzefovas muižas parkā un doties baudīt daudzveidīgo svētku programmu -- mākslu, mūziku, dejas, izstādes un sportu neparastā, brīvā un jaukā dabas fonā! Visi tiek aicināti šo dienu pavadīt radošā, azartiskā un līksmā gaisotnē. Nāc un esi daļa no prieka!

Rallija uzvarētāji saņems vērtīgas balvas – 1. vietas ieguvēji saņems dāvanu karti 100 eiro vērtībā, 2. vietas ieguvēji – 60 eiro vērtībā un 3. vietas ieguvēji – 40 eiro vērtībā. Būs arī īpašas nominācijas, tajā skaitā arī par atraktīvi noformētu komandu (komandas dalībnieku un transportlīdzekļa ārējais izskats).

Sava komanda dalībai tūrisma rallijā „Apceļo Daugavpils novadu”! jāpiesaka līdz 23. augustam. Pieteikums jāsūta uz e-pastu: taka@dnd.lv vai jāaizpilda elektroniskā pieteikumu anketa.

Pieteikumā jānorāda komandas nosaukums, pārstāvētais ciems, pagasts, pilsēta, novads, komandas kapteinis, dalībnieku vārds, uzvārds, kontakti (tālrunis, e-pasts).

Pieteikties dalībai būs iespējams arī sacensību dienā, taču vēlams to izdarīt iepriekš.