„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 17. aprīlis
Trešdiena
Rūdis, Rūdolfs, Viviāna
+4.2 °C
apmācies

Daugavpilī trenējās Ķīnas paukotāji

Trešo gadu pēc kārtas Daugavpilī uz treniņnometni ieradušies Ķīnas paukotāji. Divus gadus tie bija Makao paukošanas kluba sportisti, bet šosezon treniņnometni Daugavpilī aizvadīja Guandunas provinces izlase. Jāatzīmē, ka šogad šī komanda uzvarēja Ķīnas čempionātā.

Sporta skolas treneris Aleksandrs Pļaskins pastāstīja, ka daugavpiliešiem viesu komandas sastāvs bija patīkams pārsteigums. Viņi plānoja, ka atbrauks juniori, ar kuriem var labi praktizēties, taču šoreiz ieradās pieauguši atlēti. Tādējādi sporta skolas paukošanas nodaļas audzēkņi guva lielisku pieredzi, sparingos cīnoties ar augsta līmeņa paukotājiem.

A. Pļaskins atzina, ka šie sparingi vairāk bija noderīgi Daugavpils sportistiem, jo ķīnieši bija spēcīgāki. Taču, neskatoties uz to, Ķīnas delegācija ir apmierināta ar treniņnometni, -- tās bija septiņas pilnvērtīgu treniņu un regulāru cīņu dienas. Noslēgumā norisinājās turnīrs „Dvinskas špaga”, kurā gan sieviešu, gan sieviešu konkurencē uzvarēja viesi. Vīriešu sacensībās trešais bija Artūrs Šilins, junioru sacensībās vislabāk startēja Ļevs Baziļčuks. Sievietēm Jūlija Vansoviča – trešā, junioru sacensībās uzvarēja Nellija Mihejeva.