„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.6 °C
apmācies

Anastasija Grigorjeva nepadosies

Nursultanā (Kazahstāna) norisinājās pasaules čempionāts cīņā, kurā sportisti cīnījās par 2020. gada Tokijas olimpisko spēļu ceļazīmēm. Anastasija Grigorjeva zaudēja astotdaļfinālā, kā arī viņai nebija iespējas cīnīties par bronzu.

Anastasija startēja svara kategorijā līdz 68 kg, kurā sacentās 32 sportistes. Pirmajā cīņa ar Ilanu Kratišu (Izraēla) Anastasija guva pārliecinošu uzvaru – 14:4, savukārt nākamajā cīņā ar Soronzonboldinu Batcecegu (Mongolija) tika piedzīvots zaudējums. Jāatzīmē, ka šī sportiste 2012. gada Londonas olimpiskajās spēlēs aizšķērsoja Anastasijas ceļu uz medaļu. Šoreiz mongoliete uzvarēja ar rezultātu 0:6.

Bija cerība, ka Soronzonboldina Batcecega iekļūs finālā, un tādējādi Anastasijai būs iespēja cīnīties par bronzu, taču mongoliete zaudēja ceturtdaļfinālā. Olimpisko ceļazīmi saņēma sešas labākās atlētes. Izredzes tikt uz Tokiju ir vēl nākamajā gadā, kad norisināsies divi kvalifikācijas turnīri.

Pēc zaudējuma Kazahstānā Anastasija savā „Facebook” profilā uzrakstīja, ka, lai gan olimpiskā ceļazīme tika izcīnīta, šis bija labs gads, un viņa domā tikai labas domas. Tiks izdarīti secinājumi, izlabotas kļūdas. Nākamā sezona būs sarežģīta, sportisti gaida sarežģīta atlase, taču Anastasija nepadosies.