„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+0.4 °C
nedaudz mākoņains

Ministrs Krāslavā iepazīstas ar slepkavības lietas izmeklēšanas gaitu

27. septembrī Krāslavu apmeklēja iekšlietu ministrs Sandis Ģirgens, lai iepazītos ar vasarā nežēlīgi noslepkavotā Andra lietas izmeklēšanas gaitu un diskutētu par Valsts policijas (VP) prestižu un darba kvalitāti.

Iekšlietu ministrijas sabiedrisko attiecību speciālists Māris Zariņš pastāstīja, ka ministrs pēc tikšanās ar VP Krāslavas nodaļas vadību un darbiniekiem atzinis, ka ir nopratināti daudzi liecinieki, nozīmētas ekspertīzes, tāpēc viņam ir pārliecība, ka lieta tiks atrisināta un vainīgie tiks saukti pie kriminālās atbildības. Tāpat viņš informēja, ka Iekšlietu ministrija un prokuratūra, veicot pārbaudi Valsts policijas Krāslavas nodaļā, nav atradusi pārkāpumus.

Todien S. Ģirgens tikās ar VP Latgales reģiona vadību, lai diskutētu, kā uzlabot Valsts policijas struktūru, darba kvalitāti un komunikācija ar sabiedrību, kā arī kā celt VP prestižu.