„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.6 °C
apmācies

„Dinaburga” izcīna pirmo uzvaru

Komanda „Dinaburga” izcīnīja pirmos trīs punktus čempionātā, pieveicot HK „Rīga” – 4:2.

Lai gan abas komandas turnīra tabulā atrodas blakus, taču daugavpiliešiem spēles sākums atkal bija neveiksmīgs – pēc pusminūtes ripa ielidoja „Dinaburgas” vārtos. Pēc tam Daugavpils komanda izlīdzināja rezultātu, tad atkal zaudēja vārtus, taču atjaunojuši līdzsvaru otro reizi, daugavpilieši minūtes laikā panāca skatītājiem patīkamu rezultātu.

Laukumā risinājās līdzīga cīņa, kurā „Dinaburgas” hokejisti bija disciplinētāki un vēlējās atbrīvoties no pastāvīgās pastarīšu lomas.

„Dinaburgas” galvenais treneris Atvars Tribuncovs atzīmēja, ka pirms došanās laukumā nebija nekādu garantiju, ka komanda izcīnīs uzvaru: „Ar šādu rezultātu čempionātā var noslēgties jebkuru spēle, jo pretiniekos arī ir jauni un ambiciozi puiši, un arī mēs gribam uzvarēt.

Svarīgi bija ceturtie vārti, tas ļāva darboties brīvāk, taču izšķirošie bija Aleidzāna gūtie otrie vārti. Viņš izlīdzināja rezultātu, un komanda atguva ticību saviem spēkiem.

Vēlreiz atgādināšu, ka čempionāta spēļu kalendārs bija sastādīts tā, ka mēs sākām spēlēt tikai ar līderiem, turklāt visas bija sapārotās spēles. Mūsu komandai vēl nav pieredzes, hokejisti nav saspēlējušies. „Dinaburgai” nebija arī pirmssezonas spēļu. Protams, zaudēt nepatīk nevienam, -- tas nomāc, bet šāda uzvara vairo spēkus gan jaunajiem, gan pieredzējušajiem spēlētājiem.

Pretenziju pret spēlētājiem šodien nav. Pēc tik daudziem zaudējumiem puiši parādīja raksturu, un tas man ļoti patika. Protams, spēlē bija kļūdas, taču šoreiz izdevās labs vairākums – tika gūti divi vārti.”

JAHL čempionātā Daugavpils Ledus skola 6. oktobrī Ventspilī zaudēja „Ventai 2002” – 1:6. Vienīgos vārtus guva Ivans Kokins, realizējot skaitlisko vairākumu.