„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Daugavpili uzskata par ģimenei draudzīgu pilsētu

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) sadarbībā ar Valsts reģionālās attīstības aģentūru rīko konkursu “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība”. Līdz 4. novembrim ikviens var nobalsot un izteikt viedokli, kura, viņaprāt, ir draudzīgākā pašvaldība. Ko par savu pilsētu domā daugavpilieši, mēģināja noskaidrot arī “Latgales Laiks”.

Rita. Pēdējā laikā ir noticis daudz uzlabojumu. Kad mani bērni auga, tā ģimenei nebija tik draudzīga. Tagad, kad atbrauc ciemos bērni kopā ar mazbērniem, ir kur aiziet un ir ko darīt. Saskatāmas arī pilsētas attīstības iespējas.

Vienai manai paziņai Anglijā ir astoņus un desmit gadus veci mazbērni. Viņi bija tādā sajūsmā, kad kādās brīvdienās viesojās Daugavpilī. Šeit tajā nedēļā viņi daudz ko redzēja un apguva. Šādi iespaidi ir arī laba reklāma pilsētai visā pasaulē, ka Daugavpils ir bērniem un ģimenei draudzīga pilsēta.

 

Visu rakstu lasiet 22. oktobra numurā.