„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Domē sumināja paukotāju Dmitriju Valaini

Šonedēļ Daugavpils domē tika sumināts Dmitrijs Valainis, kurš septembrī Dienvidkorejas pilsētā Čeondžū notikušajā pasaules čempionātā ratiņpaukošanā izcīnīja sudraba un bronzas medaļu, un viņa treneris Aleksandrs Pļaskins.

Domes deputāti ir pieņēmuši lēmumu apbalvot sportistus ar naudas balvām par augstiem sasniegumiem. D. Valainis pasaules čempionātā ratiņpaukošanā izcīnīja 2. un 3. vietu divās disciplīnās. Par to pašvaldība ir piešķīrusi viņam 5691 eiro naudas balvu, bet viņa trenerim A. Pļaskinam -- 2845 eiro naudas balvu.

Daugavpils domē sportistu un viņa treneri sveica domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš un priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis.

  1. Elksniņš uzsvēra, ka pasaules čempionāta ratiņpaukošanā godalgoto vietu ieguvējs Dmitrijs ar savu mērķtiecību, neatlaidību un cīņas sparu ir labs piemērs daudziem. Savukārt D. Valainis uzdāvināja pašvaldības vadībai izcīnīto medaļu kopijas.