„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+7.4 °C
skaidrs laiks

Pabeigta Stropu promenādes būvniecība

Lielā Stropu ezera krastā pabeigta promenādes būvniecība. Gājēju un veloceliņa, kurš sākas pie Daugavpils reģionālās slimnīcas un noslēdzas pie pludmales „Stropu vilnis”, kopējais garums ir trīs kilometri un, lai arī objekts pagaidām vēl nav nodots ekspluatācijā, iedzīvotāji to jau aktīvi izmanto pastaigām un dažādām sportiskām aktivitātēm svaigā gaisā.

Promenāde virzās arī gar Stropu centrālo pludmali. Arī tā šogad piedzīvojusi lielas pārvērtības. Pludmalē ir uzstādīta peldošā konstrukcija ar diviem baseiniem, niršanas torņi un atpūtas vietas, ierīkots jauns bērnu rotaļu laukums un uzstādīti trenažieri. Teritorijas aprīkošana ar jauniem labiekārtojuma elementiem ļāvusi aizvadīt šo peldsezonu pavisam citā kvalitātē. Pludmales apmeklētāju skaits šogad ievērojami pieauga. Īpaši tas bija pamanāms Ģimenes svētku, „pūķu” laivu sacensību un citu pasākumu laikā.

Visu rakstu lasiet 29. novembra numurā.