„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+11.7 °C
skaidrs laiks

Latgale varētu pretendēt uz 287 miljoniem eiro

Laika periodā no 2021. līdz 2027. gadam Latgale indikatīvi var pretendēt uz 287 miljoniem eiro no Reģionālās attīstības programmai paredzētajiem vairāk nekā diviem miljardiem eiro, Daugavpils domes preses konferencē žurnālistiem atzina domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Lāčplēsis.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija ir sagatavojusi Reģionālās attīstības pamatnostādnes un Ministru kabinets šo dokumentu ir apstiprinājis. Patlaban vajag strādāt, lai minētais dokuments tiktu iekļauts nacionālajā attīstības plānā. Cik kurš reģions saņems naudas no Reģionālās attīstības programmai paredzētajiem vairāk nekā diviem miljardiem eiro, patlaban grūti pateikt. Dokuments nosaka vien prioritātes un virzienus. Indikatīvi Latgale varētu pretendēt uz 287 miljoniem eiro, kas ir gana liela nauda.

Vairāk lasiet 3. decembra numurā!