„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.9 °C
apmācies

„Dinaburga” kutina nervus čempioniem

Spēlē ar pašreizējo čempionu „Mogo” Daugavpils „Dinaburgai” bija iespēja sagādāt pārsteigumu. Daugavpilieši, esot iedzinējos ar 1:3, pēc tam – ar 3:4, vēlreiz izlīdzināja rezultātu, tomēr spēlē uzvarēja rīdzinieki – 4:5.

„Dinaburgas” galvenais treneris Atvars Tribuncovs paskaidroja, ka komanda mainās. Puiši ir kļuvuši pieaugušāki, zaudējumi ar 5—6 vārtu starpību jau ir pagātne, jābruņojas ar pacietību, un raksturs palīdzēs gūt uzvaras. „Mūsu laiks būs 2020. gads,” ir pārliecināts A. Tribuncovs.

Izņemot statistiku, komanda cenšas risināt psiholoģiskas problēmas, lai pastāvīgie zaudējumi spēlētājiem nekļūtu par normu. Galvenais treneris A. Tribuncovs pastāstīja, ka komandā par to tiek runāts.

Komentējot spēli ar čempioniem, treneris atzīmēja, ka divi vārtu zaudējumi ir uz vārtsarga sirdsapziņas: „Ja šodien mūsu vārtus sargātu Irbe, uzvarētu ar 2:4, bet Irbe jau sen vairs nespēlē.”