„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+5.4 °C
skaidrs laiks

DU basketbolistes iekļūst četriniekā

Baltijas sieviešu basketbola līgas starptautiskās grupas spēļu kalendārs atkal sagādājis pārsteigumu. DU nākamo spēli aizvadīja pēc nedēļas, nevis pēc mēneša, kā tas bija līdz šim. Daugavpilietes beidzot tikās ar „Jūrmalu” – šī bija abu komandu pirmā spēle sezonā, lai gan ar dažām komandām DU sacentās pat divos apļos.

Lai gan kūrortpilsētas komanda viesa bažas, daugavpilietes uzvarēja „Jūrmalu” – 84:52. Jāatzīmē, ka „Jūrmalā” ir vairākas dažāda vecuma valstsvienības spēlētājas, un tas vairoja spriedzi.

Taču DU spēle veicās un komandas galvenais treneris Nikolajs Romaņenko uzskata, ka viss izdevās.

„Visa Jūrmalas komanda ir gandrīz Latvijas izlase, vienīgi tās ir dažāda vecuma spēlētājas. Valstsvienības pārstāves ir visās komandās, izņemot mūsējo un Saldus komandu. Taču pašlaik ir svarīgi, ka esam ceturtajā vietā, lai gan par šīs pozīcijas nosargāšanu vēl būs jācīnās” teica N. Romaņenko.

Izslēgšanas spēlēs iekļūst pirmais četrinieks. Līdz regulārā čempionāta beigām DU atlikušas četras spēles, un tikai viena no tām – savā laukumā.