„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+2.6 °C
apmācies

Daugavpilī notiks 2020. gada Nāciju kausa „race-off”

Pēc trīs gadu pārtraukuma Daugavpilī atkal notiks pasaules līmeņa spīdveja sacīkstes -- 2. maijā stadionā „Lokomotīve” norisināsies 2020. gada "Speedway of Nations" (Nāciju kausa) „race-off” (pusfināls) turnīrs.

Viens no pasākuma organizatoriem Vladimirs Vagels pastāstīja „Latgales Laikam”, ka pasaules seriāla „Speedway of Nations”, kas ir pasaules komandu čempionāts spīdvejā, organizētāji ir publicējuši 2020. gada kalendāru. Saskaņā ar to pirmais „race-off” notiks 25. aprīlī Vācijas pilsētā Landshutē, otrais -- 2. maijā Daugavpilī.

Vācijā sacentīsies Vācijas, Polijas, Dānijas, Slovēnijas, Čehijas, Francijas un Itālijas komanda, bet  Daugavpilī –Latvijas, Krievijas, Austrālijas, Zviedrijas, Ukrainas, Somijas un ASV komanda.

„Speedway of Nations” fināls norisināsies Lielbritānijā, Mančesterā, 8. un 9. maijā. Tajā piedalīsies trīs labākās komandas no katrām „race-off” sacensībām.