„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.7 °C
apmācies

„Lokomotīve” noslēdz regulāro čempionātu ar uzvaru

Komanda „Lokomotīve” Latvijas telpu futbola regulārā čempionāta noslēguma spēlē uzvarēja „Tukumu” – 11:5. Tādējādi klubs izcīnīja piekto vietu un izslēgšanas spēļu pirmajā raundā pagājušās sezonas vicečempioni sacentīsies ar „Dobeli”.

Daugavpilieši atkal spēlēja bez trenera -- Pāvels Pikalovs nevarēja ierasties ģimenes apstākļu dēļ. Tādējādi komanda nevar aizvadīt pilnvērtīgus treniņus, tāpēc arī rezultāts ir likumsakarīgs. Pat uzvarētās spēlēs daugavpilieši pieļauj daudz kļūdu. Turklāt pēdējās spēlēs futbolisti nopelnījuši daudz sarkano kartīšu, tāpēc vairāki futbolisti ir spiesti izlaist spēles, ir arī tādi, kas guvuši traumas, kā rezultātā vairākās spēlēs pēc kārtas „Lokomotīves” sastāvā ir tikai 5—6 futbolisti.

Komandas kapteinis Jurijs Halimons atzīmēja, ka pagaidām uzvaras ir jāizmoka, taču „play-off” klubs spēlēs stabilāk: „Tagad beigsies futbolistu diskvalifikācijas periods. Atgriezīsies Dmitrijs Borisovs, Jans Cimuškevičs, Aigars Liņģis, atbrauks divi Krievijas futbolisti. Tādējādi būs divas pilnas maiņas, bet traumu gadījumā būs, kas aizstāj. Ceru, ka izslēgšanas spēlēs sasniegsim jaunu līmeni.”