„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.5 °C
apmācies

Daugavpilī sacentās bokseri

24.un 25. janvārī Daugavpilī notika pilsētas Individuālo sporta veidu skolas atklātais čempionāts. Ringā cīnījās četru vecuma grupu sportisti no Baltkrievijas, Krievijas, Lietuvas, Igaunijas, Latvijas, kopā – 95 dalībnieki.

Speciālbalvu pa labāko cīņas taktiku saņēma Nikolajs Zamjatins (Daugavpils). Savukārt balva par uzvaras gribu piešķirta Renātam Aširovam (Daugavpils).

Individuālo sporta veidu skolas Boksa nodaļas vecākais treneris un sacensību galvenais tiesnesis Vladislavs Sokolovs atzīmēja: „Šogad šīs bija pirmās vietējās sacensības pēc skolēnu brīvlaika. Daudzi sporta skolas audzēkņi startēja teicami, apliecinot, ka var piedalīties ar citās dažāda līmeņa sacensībās. Vēlos uzsvērt Nikolaja Zamjatina sniegumu, kurš finālcīņā ne tikai parādīja raksturu, bet arī izvēlējās pareizu cīņas taktiku un uzvarēja. Turklāt pašlaik pilsētas vadošie sportisti tiek centralizēti gatavoti dalībai valsts čempionātos un starptautiskos turnīros.”

Jāatzīmē, ka no 30. janvāra līdz 2. februārim Daugavpils bokseri piedalīsies starptautiskās sacensībās Marijampolē (Lietuva).