„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

LBL3 Austrumu līderi piedzīvo zaudējumus

Piektdienas vakarā Latvijas Basketbola līgas 3. divīzijas pamatturnīra Austrumu apakšgrupā tika aizvadītas trīs spēles, kurā līderkomandas piedzīvoja zaudējumus pret apakšgrupas vājākajām komandām. BK “Daugavpils novads” uzņēma BK “Madona/BJSS”, Krāslavā tikās BK “Krāslava/Sporta skola” un BK “Salacgrīva”, bet Jēkabpils Sporta namā spēlēja “Jēkabpils Lūši/Sporta centrs” un “Rugāju SC”.

Pēc neveiksmes iepriekšējā spēlē Daugavpils novada basketbolisti bija noskaņojušies kaujinieciski, kas izpaudās spēles pirmajās minūtēs – 9:0. Pirmajā ceturtdaļā madonieši nespēja tikt galā ar mājinieku ātro spēli, un ceturtdaļa noslēdzās ar 13 punktu pārsvaru Daugavpils novada komandas labā. Spēles turpinājumā viesiem izdevās atgūties un izlīdzināt spēles gaitu, taču rezultāta starpību samazināt īsti neizdevās. Spēle noslēdzās ar rezultātu 87:70. Jāpiemin, ka Daugavpils novada basketbolisti izcīnīja 60 atlēkušās bumbas zem groziem, Madonas spēlētājiem tas izdevās tikai 26 reizes. BK “Daugavpils novads” vienībā Vitālijs Gubānovs guva 18 punktus, Rihards Spīķis 15, Gintars Lazda izcīnīja 14 atlēkušās bumbas. Viesiem 24 punktus guva Edijs Skuja.