„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+4.7 °C
apmācies

DU basketbolistes cīnīsies par godalgām

„Douglas” Baltijas Basketbola līgas Starptautiskajā grupā noslēgusies regulārā sezona, zināmi pusfinālu pāri, kuri 22. februārī tiksies Daugavpils Olimpiskajā centrā. Par godalgotajām vietām cīnīsies arī Daugavpils Universitātes (DU) komanda. Svētdien, 23. februārī, tiks aizvadītas spēles par 3. un 1. vietu.

Sezonas pirmajā daļā DU komandai zaudējumi mijās ar uzvarām, taču pēdējās četras spēles daugavpilietēm izdevās uzvarēt, kopā piedzīvojot septiņas uzvaras un piecus zaudējumus. Uzvarot pamtturnīra pēdējās divās spēlēs, Daugavpils Universitātes basketbolistes nodrošināja sev trešo vietu. Taču rezultātu apkopojums turnīra tabulā vēstīja, ka DU un BK “Jelgava”/BJSS komandas ieguvušas vienādu punktu skaitu. Savstarpējās spēlēs – katrai vienībai pa vienai uzvarai, līdz ar to tika ņemta vērā iemesto un zaudēto punktu starpība, šajā ziņā Daugavpils basketbolistes bija par 10 punktiem pārākas.

Vairāk lasiet 21. februāra numurā!