„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.8 °C
apmācies

„Daugavpils Universitāte” izcīna godpilno trešo vietu

“Douglas” Baltijas basketbola līgas Starptautiskajā grupā Daugavpilī tika aizvadīts “Četru fināls”. Sestdien notika pusfināli, kuros tikās BJBS “Rīga/Juniores” ar BK “Jelgava/BJSS” un “TTT Rīga Juniores” ar “Daugavpils Universitāte” (DU). Savukārt svētdien notika cīņa par  medaļām. Čempionātā triumfēja “TTT Rīga Juniores”, bet trešo vietu izcīnīja „Daugavpils Universitātes” basketbolistes.

Pirmajā pusfinālā tikās pirmā posma uzvarētāja BJBS “Rīga/Juniores” un ceturtās vietas ieguvēja BK “Jelgava/BJSS”, ar rezultātu 64:55 uzvarēja galvaspilsētas basketbolistes.

Pēc turnīra svinīgās atklāšanas laukumā devās “TTT Rīga Juniores” un mājinieces – komandas “Daugavpils Universitāte” basketbolistes, kuras piekāpās ar rezultātu 51:76. Jau no pirmās ceturtdaļas daugavpilietes atradās iedzinēju lomā, un to noslēdza ar sešu punktu deficītu – 12:18. Otrajā ceturtdaļā DU klājās vēl sliktāk – komanda guva tikai septiņus punktus, savukārt rīdzinieces -- 23, un puslaiks noslēdzās ar rezultātu 41:19 TTT junioru labā. Trešā trešdaļa aizritēja līdzīgā cīņā, bet tas neļāva Daugavpils komandai samazināt rezultāta starpību – 39:59. Arī spēles pēdējā daļā mājinieces netika galā ar viešņu ātro spēli, un līdz ar to svētdien bija jācīnās par trešo vietu. Gan vienā, gan otrā komandā vislabāko sniegumu demonstrēja kapteine – DU labā Jolanta Rimša guva 18 punktus, “TTT Rīga juniores” Anita Miķelsone iekrāja 15 punktus.

Vairāk lasiet 25. februāra numurā!