„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
-1.6 °C
skaidrs laiks

Volejbolistu komandas sadalītas pāros

Pagājušās nedēļas nogalē Nacionālajā Volejbola līgā tika aizvadītas pēdējās otrā posma spēles. Augstākajā grupā “Daugavpils novads/Daugavpils tehnikums” sacentās ar VK “Ozolnieki” volejbolistiem, bet “Jēkabpils Juniori/JSS” viesojās Ventspilī. Zemākajā grupā tika aizvadītas trīs spēles.

Daugavpils novada volejbolisti uzvarēja ar rezultātu 3:0 (25:21, 25:19, 30:28), lai gan pēdējā setā viesi vēl mēģināja „aizķerties” spēlē, taču mājinieki bija spēcīgāki un uzvarēja ar 30:28. Ar 16 iegūtiem punktiem rezultatīvākais bija uzvarētāju komandas spēlētājs Aleksandrs Samuilovs, tajā skaitā divus punktus gūstot ar netveramu servi un trīs -- ar uzvarētu bloku.

Jēkabpilieši mēroja tālo ceļu uz Ventspili, tas gan viņus nenogurdināja un tika gūta diezgan pārliecinoša uzvara ar 3:0 (25:19, 25:22, 25:12). Viesu labā 11 punktus guva Kristers Sils, tajā skaitā trīs punktus iegūstot ar netveramu servi.

VK “Ezerzeme/DU” (23 punkti) kļuva par regulārās sezonas uzvarētājiem, aiz sevis atstājot “Daugavpils novads/Daugavpils tehnikums” komandu (20 punkti), trešajā vietā ierindojās Jēkabpils juniori ar 18 punktiem.

Vairāk lasiet 28. februāra numurā!