„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 11. maijs
Sestdiena
Karmena, Manfreds, Milda
+0.9 °C
skaidrs laiks

„Dinaburga” neiepriecina līdzjutējus

Pēc ilgāka pārtraukuma savās mājās ledus laukumā devās HK “Dinaburga” hokejisti,  kas „Optibet” hokeja līgas spēlē tikās ar HK “Zemgale/LLU”. Aizraujošā un reizēm rupjā cīņā mājinieki piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 2:5 (0:1, 1:3, 1:1).

Lai gan mājinieki pirmajā periodā četras reizes spēlēja skaitliskajā vairākumā, vienīgos vārtus guva viesi, izvirzoties vadībā ar 1:0. Otrās  trešdaļas sākumā jelgavnieki guva vārtus vairākumā un ātri vien palielināja pārsvaru līdz 3:0. Perioda vidusdaļā “Dinaburga” hokejists Imants Ļeščovs izvicināja dūres, par ko saņēma bargāko sodu – noraidījumu līdz spēles beigām (5+20). Periodam tuvojoties izskaņai, “Zemgale/LLU” panāca 4:0 savā labā, taču 10 sekundes pirms došanās pārtraukumā daugavpilieši vienus vārtus atguva.

Trešās trešdaļas sākumā daugavpilieši rezultāta starpību samazināja līdz 2:4, taču nesavaldība laukumā, par ko „Dinaburgas” hokejisti saņēma noraidījumus, ļāva viesiem vairākumā gūt piektos vārtus.

Vairāk lasiet 3. marta numurā!