„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Līvānu sporta klubs ”SKITS” veiksmīgi darbojas jau 25 gadus

Cīņas mākslas sporta klubs ”SKITS” aktīvi darbojas jaunatnes sporta aktivitāšu jomā jau kopš 1996. gada. Līvāni ir lielākais kikboksa centrs Latgalē un viens no ietekmīgākajiem šī sporta veida centriem Latvijā. Sporta klubs propagandē aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, organizē cīņas, sacensības, seminārus un treniņnometnes. Arī šajā laikā, kad tieša kluba darbība nav iespējama, sporta kluba prezidente Jeļena Kovči atzīmē, ka sportisti tiek motivēti darbam attālinātā režīmā, tostarp reizi nedēļā tiek rīkoti treniņi interneta tiešraidē.

Klubs piedalās dažādās starptautiskās cīņas organizācijās un starptautiskās sacensībās

Sporta klubs ”SKITS” no 1997. gada katru gadu organizē Latgales atklāto čempionātu, kurā piedalās vairāk nekā 100 dalībnieku ne tikai no Latgales, bet no visas Latvijas, kā arī no citām valstīm. Treneris Josifs Kovči, kurš ir kikboksa tradīcijas iedibinātājs Latgalē, gatavo sportistus, pilnveido viņu cīņas tehniku un taktiku, strādā pie psiholoģiskās sagatavotības, tādējādi palīdzot audzināt universālus cīnītājus. Trenera darba 25 gadu laikā izaudzināta ne viena vien sportistu paaudze, iegūti daudzi čempionu tituli. Treneris lepojas ar saviem audzēkņiem, kuri ir kļuvuši ne tikai par augstas klases sportistiem, bet arī par veiksmīgiem un cienījamiem cilvēkiem, ieguvuši augstāko izglītību dažādās jomās. Visi ir atraduši savu vietu dzīvē, izveidojuši ģimeni, taču, neatkarīgi no tā, kur pašlaik dzīvo, viņi neaizmirst sporta klubu ”SKITS” un savu treneri. Klubs pateicas par savas darbības atbalstu Līvānu novada domei un vietējiem uzņēmējiem.

Panākumi liecina par kvalitatīvu un mērķtiecīgu darbu

Par kluba augsto līmeni liecina arī audzēkņu regulāri iegūtās godalgotās vietas. SK „SKITS” audzēkņi ir Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Čehijas, Baltkrievijas, Polijas, Krievijas čempioni, Eiropas čempioni, kā arī WAKO pasaules čempionātu sudraba un bronzas medaļu ieguvēji. Josifs Kovči šobrīd ir Latvijas pieaugušo kikboksa izlases galvenais treneris un šajā amatā pārstāvējis Latvijas izlases komandu četros pasaules čempionātos.

Vairāk lasiet 12. maija numurā!