„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+5.4 °C
skaidrs laiks

Uz ceļa Daugavpils–Rēzekne avarē kravas auto

autora foto

Aizvadītās nedēļas nogalē, 19. jūnijā, kad daudzi jau bija devušies ceļā un savām Līgo svinēšanas vietām, ceļa Daugavpils–Rēzekne posmā starp Aglonas krustojumu un Maltu notika ceļu satiksmes negadījums – kravas automašīnas ar puspiekabi šoferis netika galā ar spēkrata vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī.

Laimīgas apstākļu sakritības rezultātā cilvēki šajā ceļu satiksmes negadījumā necieta, tika bojāts autotransports. Pateicoties vietējam reljefam, arī avarējusī kravas automašīna palika stāvam stipri sagāzusies uz sāna.

Uz negadījuma vietu tika izsaukta policija un tehniskais dienests, kurš nodarbojas ar liela svara transportlīdzekļu vilkšanu un evakuēšanu.

Tā kā piekrautā kravas automašīnas ar puspiekabi bija gana smaga, tās uzdabūšanai uz ceļa tika piesaistīta arī cita smagā tehnika un darbs ilga vairākas stundas.

Darbu gaitā transporta satiksme šajā ceļu posmā bija apturēta un notikuma vietā veidojās iespaidīgas automašīnu rindas. Lai nestāvētu garās rindās, vieglo transportlīdzekļu šoferi griezās apkārt un meklēja apbraucamos ceļus, savukārt „fūrēm” un autobusiem nācās stundām nīkt garajās rindās.