„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+4.4 °C
skaidrs laiks

"Ergo Open 2020" Latvijas čempionāta otrajā posmā uzvar A. Kravčenoka un T. Graudiņa.

"Ergo Open 2020" Latvijas čempionāta otrajā posmā uzvar A. Kravčenoka un T. Graudiņa.

Šajā Latvijas čempionātā startē visi mūsu labākie pludmales volejbola dueti. Otrajā posmā sieviešu finālā Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka pieveica lietuvietes Ievu Dumbauskaiti/Gerdu Grudzinskaiti.

Jāatzīmē, ka pusfinālā Latvijas duets pieveica igaunietes Hollasu un Sometsu (21:17, 21:11). Savukārt lietuvietes sagādāja pārsteigumu, pusfinālā izvarot Latvijas otro komandu Varvaru Brailko un Aneti Namiķi (21:17, 21:15). Taču gluži par sensāciju šo lietuviešu uzvaru nevar nosaukt, jo daudzi uzskata, ka tas ir otrs labākais sieviešu pludmales volejbola duets Baltijas valstīs, protams, pēc A. Kravčenokas un T. Graudiņas.

Pirmā seta sākumā A. Kravčenoka lieliski nospēlēja blokā (4:2), bet nākamos trīs punktus izcīnīja pretinieces (4:5). Seta vidū vadībā atkal izvirzījās lietuvietes – 10:11, bet tad T. Graudiņa panāca 14:13. Pēc tam atkal vadībā izvirzījās Lietuvas duets – 15:14. Seta pēdējā epizodē A. Kravčenokas eiss atnesa uzvaru ar 21:18.

Otrajā setā cīņas nebija, jo laukumā pilnībā dominēja A. Kravčenoka un T. Graudiņa, kuras izcīnīja uzvaru ar rezultātu 21:10, spēlē – 2:0.