„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+5.7 °C
apmācies

Pašvaldību neapmierina arī jaunais “Fortum” piedāvājums

Pašvaldību neapmierina arī jaunais “Fortum” piedāvājums

Apspriežoties ar atbildīgajiem speciālistiem, pašvaldības pārstāvji secinājuši, ka arī jaunais starptautiskā enerģētikas uzņēmuma un investora “Fortum” piedāvājums nav pieņemams pašvaldības AS “Daugavpils siltumtīkli”, Daugavpils domes vadības preses konferencē žurnālistiem atzina domes priekšsēdētājs Igors Prelatovs.


Lai piedāvājums būtu izdevīgs, atlaidei jābūt lielākai par 30%, bet šāds piedāvājums nav izdevīgs „Fortum”. Patlaban starp PAS “Daugavpils siltumtīkli” un „Fortum” notiek sarakste, lai saprastu, vai uzņēmumi turpmāk sadarbosies vai arī ne.


PAS “Daugavpils siltumtīkli” vadība ir norādījusi, ka Daugavpils siltumapgādes uzņēmumam ir izdevīgi ražot siltumenerģiju saviem spēkiem.


Jautājumu par sadarbību ar privātajiem piegādātājiem tuvākajā laikā plānots skatīt arī pašvaldībā profilējošajās komitejās. Ja tiks atzīts, ka šāda sadarbība nav izdevīga, tā tiks pārtraukta.