„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.4 °C
apmācies

Izsludina konkursu uz pašvaldības kapitālsabiedrību padomes locekļu amatiem

Izsludina konkursu uz pašvaldības kapitālsabiedrību padomes locekļu amatiem.


Daugavpils dome izsludinājusi konkursu uz pašvaldības kapitālsabiedrību “Daugavpils satiksme”, “Daugavpils siltumtīkli” un “Daugavpils reģionālā slimnīca” padomes locekļu amata vietām, “Latgales Laiku” informēja Daugavpils pašvaldībā.

Amata pretendentiem jābūt augstākajai izglītībai uzņēmējdarbības vadībā, ekonomikā, inženierzinātnē vai jurisprudencē, Daugavpils reģionālās slimnīcas padomes locekļu amata vietas pretendentam augstākā izglītība var būt arī medicīnas jomā, jābūt ne mazāk kā trīs gadu darba pieredzei vidējas vai lielas kapitālsabiedrības vadošā amatā, prasmei patstāvīgi pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, stratēģiskajai domāšana, kas vērsta uz rezultāta sasniegšanu, izpratnei par publiskas personas kapitālsabiedrību pārvaldību un darbību, kā arī jāpārzina labas korporatīvās pārvaldības principi.

Padomes locekļu amata pretendentiem vēlama arī pieredze pašvaldības vai valsts kapitālsabiedrību vadīšanā, jābūt izpratnei par sabiedrības darbības stratēģijas realizēšanu, tai skaitā izpratnei par sabiedrības attīstību un stratēģisko plānošanu, labām komunikācijas prasmēm, spējai strādāt komandā, argumentēt un aizstāvēt savu viedokli, labām valodu zināšanām, pieredzei un izpratnei Eiropas Savienības projektu realizēšanā, kā arī nevainojama reputācijai.

Pieteikums konkursam, dzīves gājuma apraksts (CV), motivēta pieteikuma vēstule, kandidāta sagatavots redzējums par uzņēmuma attīstības perspektīvām, izglītību un tālākizglītību apliecinošu dokumentu kopijas, citi dokumenti, kas apliecina pretendentam izvirzīto prasību izpildi, pretendentiem jāiesniedz līdz 28. augustam Daugavpils domes Informācijas birojā.