„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+7.4 °C
skaidrs laiks

Daugavpilī norisināsies „Sport Fest 2020” sporta spēles

Daugavpilī norisināsies „Sport Fest 2020” sporta spēles.

23. augustā Daugavpilī, pie Olimpiskā centra, norisināsies „Sport Fest 2020” sporta spēles, kuras apmeklēt aicināti visi aktīvā dzīvesveida piekritēji, „Latgales Laiku” informēja Daugavpils pašvaldībā.

Ikgadējo sporta spēļu organizēšana biedrībai „Esi pirmais” jau kļuvusi par labu tradīciju. 2018. un 2019. gadā Daugavpils sporta spēles pulcēja sporta cienītājus, piedāvājot komandas spēles vairākos sporta veidos. Šogad sacensību formātu nolemts paplašināt.

„Sport Fest 2020” organizatori sola, ka sporta spēles kļūst par interesantu un daudzveidīgu pasākumu, kurā jautri pavadīt laiku varēs gan komandu un individuālo sporta veidu cienītāji, gan arī ģimenes ar bērniem.

Pasākuma dalībniekiem tiks piedāvātas vairākas atpūtas zonas. „Sporta zonā” notiks komandu sacensības futbolā (7x7, maksimālais komandas dalībnieku skaits -- 10 cilvēki), florbolā (3x3, maksimālais komandas dalībnieku skaits -- 4 cilvēki), strītbolā (3x3, maksimālais komandas dalībnieku skaits -- 4 cilvēki) un stafetē (maksimālais komandas dalībnieku skaits -- 3 cilvēki), kā arī individuālās sacensības bumbiņas, zābaka, šautriņu mešanā un funkcionālajā fitnesā. Būs arī break-dance meistarklases. Dalībai komandu sacensībās ir jāaizpilda pieteikuma anketa.

„Bērnu zonā” darbosies animatori, būs  batuti un citas izklaides, „Fotozonā” varēs iemūžināt jautri pavadīto dienu interesantās bildēs, bet „Chill zonā” visas dienas garumā varēs atpūsties, ieturot maltīti un baudot DJ sarūpēto mūziku. Savukārt vakara noslēgumā pl. 18.00 šeit notiks koncerts.

Dalībnieku reģistrācija sporta spēlēm sāksies pl.10.00, bet apbalvošana plānota pl. 17.30. Ieeja pasākumā -- bez maksas.

„Sport Fest 2020” sporta spēles rīko biedrība „Esi pirmais” ar Daugavpils domes, Daugavpils Sporta pārvaldes un Daugavpils Olimpiskā centra atbalstu.