„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.4 °C
neliels lietus

Daugavpils futbola čempionātā 7x7 noslēdzies pirmais aplis

Daugavpils čempionātā futbolā 7x7 aizvadīts pirmais spēļu aplis (visas komandas nospēlējušas savstarpējas spēles) un sāk iezīmēties līderi. Komanda “Sofia” vēl nav zaudējusi ne reizi – uzvara spēlē ar “Sparta Demene” ar rezultātu 6:0, ar 8:1 pārspēti viesi no Lietuvas “Inter-Veteranai” (Visaginas), bet komanda “Luxberry/LRC” sagrauta ar rezultātu 16:1.

Demenes komanda minimāli zaudēja “Inter-Veteranai” (Visaginas) – 2:3 un pagaidām atrodas dalītajā otrajā vietā ar “Luxberry/LRC”. Ceturtie ir lietuvieši, bet pārējās komandas ir zaudējušas piecās spēlēs. Komandai “Mini Me” un “Ilūkste” ir divas uzvaras, PŠFK “Hektors” izcīnījuši vienu uzvaru un vienā spēlē cīnījās neizšķirti, bet “Biķernieki Olimpija” futbolisti vēl nav tikuši pie uzvaras, lai gan divas spēles noslēguši ar neizšķirtu rezultātu.

Protams, jāņem vērā šāda turnīra specifika, jo uz attiecīgās dienas spēli neieradīsies visi labākie spēlētāji, un tāpēc jo interesantāks būs otrais aplis. Atgādinām, ka spēles notiek katru otrdienu un piektdienu vakaros, Daugavpils Esplanādes stadionā.

Rezultatīvākie spēlētāji pirmajā aplī
Dmitrijs Kozlovs („Sparta Demene”) – 15 vārti
Jurijs Halimons („Sofia”) – 14 vārti