„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.6 °C
apmācies

Latvijas Basketbola savienības vadība apmeklēja Daugavpili

11. septembrī Daugavpili apmeklēja Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidents Raimonds Vējonis, ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss un LBS valdes loceklis, bijušais Daugavpils domes izpilddirektors Igors Aleksejevs.

LBS ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss atzīmēja, ka vizītes galvenais mērķis bija iepazīšanās pašreizējo situāciju pilsētas basketbola saimniecībā. Viņš uzsvēra, ka Daugavpilī ļoti veiksmīgi tiek attīstīts sieviešu basketbols un Daugavpils pašlaik ir sieviešu basketbola centrs Latgales reģionā.

Latvijas Basketbola savienības vadība tikās ar Daugavpils domes priekšsēdētāju Igoru Prelatovu un domes priekšsēdētāja vietnieku Jāni Dukšinski. Tikšanās laikā tika apspriesta 3x3 basketbola un strītbola attīstība. Pilsētas un LBS vadība apmeklēja vairākas vietas, kur varētu tikt ierīkoti divi moderni strītbola laukumi.

Pēc tam LBS vadība kopā ar Jāni Dukšinski un Sporta pārvaldes vadītāju Juri Stivriņu apmeklēja 15. vidusskolas un Kultūras pils sporta zāli, kurās pašlaik pilnā sparā rit remontdarbi. Abas zāles tiks izmantotas arī basketbola vajadzībām.