„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Ziemeļu rūpnieciskajā zonā pabeigta Spaļu ielas posma pārbūve

Daugavpils Ziemeļu rūpnieciskās zonas publiskās infrastruktūras attīstības projekta gaitā ir pabeigta Spaļu ielas piebraucamā ceļa pārbūve posmā no Slāvu ielas līdz Smilškalna ielai, „Latgales Laiku” informēja Daugavpils pašvaldībā.

Būvdarbus objektā veica ceļu būves firma SIA „Binders”. Patlaban tiek gatavota dokumentācija objekta nodošanai ekspluatācijā.

Vēl divi objekti Eiropas Reģionālās attīstības fonds (ERAF) atbalstītajā projektā „Daugavpils pilsētas Ziemeļu rūpnieciskās zonas publiskās infrastruktūras attīstība, II kārta” jau ir nodoti ekspluatācijā.

Objekts “Mendeļejeva ielas pārbūve posmā no Višķu ielas līdz zemes gabalam ar kadastra apzīmējumu 05000071614 un ceļa posma pārbūve no Mendeļejeva ielas līdz Ziemeļu industriālās zonas 1. kārtas izbūves robežai, Daugavpilī” tika nodots ekspluatācijā šī gada 12. maijā, bet objekts „Jaunas ēkas būvniecība potenciālās ražotnes izvietošanai un infrastruktūras izveide Mendeļejeva ielā 5, Daugavpilī” -- 5. maijā. Būvdarbus minētajos objektos veica attiecīgi SIA „Ceļi un tilti” un pilnsabiedrība „PMK un BB”.

Projekta „Daugavpils pilsētas Ziemeļu rūpnieciskās zonas publiskās infrastruktūras attīstība, II kārta” kopējās izmaksas ir 8 263 520 eiro.