„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.8 °C
daļēji mākoņains

Rezultatīvas brīvdienas Daugavpils komandām

Lai gan vīrusa izplatība ir ierobežojusi daudzu pasākumu norisi un gaitu, kā arī ieviestas korekcijas sporta pasākumu norisē, tomēr augstākās līgas komandas joprojām turpina dalību sacensībās. Arī šajā nedēļas nogalē Daugavpils komandas devās cīņā, ziņo Daugavpils pašvaldībā.

Futbola komanda FC “Lokomotiv/Daugavpils” sestdien pēc gandrīz divu mēnešu pārtraukuma aizvadīja mājas spēli Telpu futbola virslīgā ar TFK “Salaspils” komandu. Lai gan spēles sākums nešķita daudzsološs, tomēr daugavpilieši otrajā puslaikā spēja saņemties un parādīt savu cīņassparu, atgūstot trīs vārtu deficītu. Īpaši šajā spēlē izcēlās Ričards Raščevskis, kurš komandas labā guva 4 vārtus.

Tāpat sestdien spēli izbraukumā aizvadīja HK "Dinaburga", kura devās cīņā ar HK "Liepāja" komandu. Spēle bija aizraujoša, noteikumu pārkāpumiem un noraidījumiem bagāta. Otrajā trešdaļā mūsu komanda izvirzījās vadībā ar rezultātu 3:1. Sarežģītā cīņā tomēr izdevās uzvarēt pretiniekus -- spēles rezultāts 5:4. Par labāko spēlētāju mūsu komandā šoreiz atzīts Uldis Čalpa.

Svētdien savā laukumā volejbola komanda "Ezerzeme/Daugavpils Universitāte" uzņēma VK „Biolars/Jelgava” komandu Credit24 meistarlīgas ietvaros. Patiesi aizraujošā spēlē daugavpilieši uzveica pretiniekus ar rezultātu 3:2 (25:18, 21:25, 25:22, 21:25, 15:12). Mūsu komandas labā 22 punktus guva Rihards Puķītis, Andris Širjakovs -- 21 punkts, bet Deniss Pavlovs ieguva 12 punktus. Daugavpils komandas treneris Guntis Atars pēc spēles atzina, ka šī bija principiāli svarīga spēle. Lai gan, protams, varēja nospēlēt labāk, tomēr treneris ar uzvaru ir apmierināts.